Mijn traject

Vanuit de interesse om zowel de ander als mezelf beter te begrijpen, ben ik aan de opleiding psychologie begonnen. Na mijn afstuderen, ging ik aan de slag als klinisch psycholoog bij het bedrijf Workplace Options. Hier werd de focus gelegd op begeleiding in het moment zelf en samen op zoek gaan naar mogelijkheden. Allerlei thema's kwamen hier aan bod, zoals stress, burn-out, depressie, perfectionisme, hoogsensitiviteit, relaties, levensvragen, rouw, ... Daarnaast ben ik ook de opleiding tot integratief psychotherapeut begonnen aan de Academie voor Integratieve Psychologie en Psychotherapie.

 

De interesse om mensen ook voor een langere tijd te kunnen begeleiden, zorgde ervoor dat ik in mei 2022 de stap zette om als zelfstandig psycholoog in bijberoep te starten. In september 2022 nam ik de beslissing om de overstap te maken naar volledig zelfstandig psycholoog.

 

Ik leer graag bij, en als psycholoog betekent dit dat ik steeds opleidingen en bijscholingen volg om op de hoogte te blijven. Ook volg ik regelmatig intervisie en supervisie om bewust te blijven van het therapieproces, mijn eigen proces en waarin ik als psycholoog en persoon kan groeien. Als mens ben ik iemand die graag groeit, maar die ook de kwetsbaar- en eigenheid van het leven ervaart, die af en toe stil staat en kan genieten van het leven. Vanuit deze gedachte, ondersteun ik als psycholoog de ander tijdens gesprekken, in het dichter bij zichzelf komen en het opnieuw in balans/harmonie voelen met zichzelf en de omgeving.

Opleidingen, bijscholingen, cursussen

Ik ben iemand die graag bijleert. Naast mijn opleiding tot integratief psychotherapeut, volg ik regelmatig ook wat cursussen om op de hoogte te blijven. Hieronder vind je een overzicht:

  • Bachelor in de psychologie, VUB (2016 - 2019)
  • Master in de psychologie, KU Leuven (2019 - 2021)
  • Integratief psychotherapeut i.o., AIHP (2021 - ...)
  • Focusing niveau 1 t/m 4, Praxis P (2021 - 2022) 
  • Masterclass Self-Compassion, VUB (2022)
  • Eetexpert-basisopleiding eetstoornissen voor psychologen, pedagogen en psychiaters, Eetexpert (2022)
  • Jaaropleiding integratieve koppeltherapie i.o., Educatieve Academie (2022 - 2023)
  • Brainspotting fase 1, Educatieve Academie (2023)
  • ...

Bijkomende informatie

Erkenningsnummer: 972131236

Visumnummer: 340824

Ondernemingsnummer: 0784.520.756

Lid van VVKP, BFP en de Psychologencommissie.